Rezultate bune pentru suceveni

La sfârşitul săptămânii trecute, la Oradea, au avut loc Campionatele Naţionale ale României la tir cu arcul. Arcaşii suceveni s-au descurcat foarte bine, reuşind să îşi treacă în cont nu mai puţin de 4 medalii.

Clubul Sportiv Şcolar Rădăuţi a participat la turneu cu 20 de sportivi, iar CSM Suceava cu 6. La seniori, Aurelian Bacinschi a luat argintul, Cornel Costea a terminat pe locul 4, iar Cornel Popa a ocupat poziţia a 8-a. La fete, Suceava a stat şi mai bine. Oana Trufin şi Oana Cazacu s-au clasat pe locurile 2 şi 3, iar Elena Gheorghiţă pe locul 4. Singura medalie de aur a fost obţinută la juniori, de Alexandru Popescu. Pe a doua treaptă a podiumului s-a clasat Alexandru Bodnar(foto). Ultimii doi sportivi au dublă legitimare, la CSM Suceava şi CSS Rădăuţi.

La concursurile de la Oradea au participat 122 de sportivi, de la cluburi din 12 judete ale ţării, fapt care a constituit un record de participare la Campionatele Nationale. În paralel cu această competiţie, s-a desfăşurat şi Cupa Cetăţii Redpoint, concurs la care sucevenii au obţinut clasări identice.

foto: Crisana

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *