„Rezervele au facut diferenta”

La capatul unei meci echilibrat, UCM Resita s-a impus la Suceava datorita valorii rezervelor. Aceasta a fost parerea celor doi tehnicieni la conferinta de presa de la finalul partidei.

“Intotdeauna meciurile dintre Suceava si Resita au fost extraordinar de echilibrate indiferent unde s-au jucat. Dovada si ultimele doua intalniri ale noastre, cand Suceava a castigat la Resita, iar noi la Suceava. Azi am castigat noi, insa nu usor, cu multa munca si multa determinare. Astazi am avut in teren jucatori mai experimentati decat gazdele si cred ca aici s-a facut diferenta. A fost o victorie extraordinar de grea. Noi am urmarit meciul Constantei de aici pe DVD si am vazut ca au avut noroc ca au castigat la Suceava”, a declarat antrenorul oaspetilor, Aihan Omer.

Leonard Bibirig a sustinut opinia omologului sau, insa a marturisit ca elevii sai au gresit cam mult in atac.

“Vreau sa-mi felicit baietii pentru modul in care s-au batut si pentru dorinta de a castiga. Consider ca ne-am pripit mai ales in faza de finalizare, atat pe extreme cat si pe contraatac. De asemenea, un pic de neatentie pe faza de aparare ne-a privat de un rezultat bun contra Resitei. Stiam ca intalnim un adversar redutabil, care au un lot numeric valoros si cred ca diferenta au facut-o cei care au intrat de pe banca. Tot timpul au avut jucatori proaspeti si de valoare mare. Nu ne ramane decat sa muncim in continuare, iar acei tineri de la noi sa creasca in valoare si peste un an sau doi sa ajunga la nivelul celor de la Resita”, a spus Leonard Bibirig.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Rezervele au facut diferenta”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*