Revin la tricourile de bronz

Universitatea Suceava continuă colaborarea cu firma germană de echipament Jako şi în noua ediţie de campionat. “Studenţii” vor reveni însă la modelul din urmă cu două sezoane, atunci cand au terminat pe podium.

Universitarii au luat decizia să se întoarcă la vechiul model din superstitie, dar în principal datorită calităţii mai bune a tricourilor purtate în sezonul 2010/2011. Pe lânga culorile tradiţionale, alb si albastru, handbaliştii antrenaţi de Leonard Bibirig vor avea la dispozitie şi un al treilea rând de echipament, roşu, pe care urmează să îl folosească în partidele din Cupa Challenge.

Suporterii îşi vor putea achiziţiona aceleiaşi materiale promoţionale ca şi în sezonul precedent, aproximativ jumătate dintre acestea fiind vândute pe parcursul ultimului an. Abonamentele pentru meciurile Universităţii vor putea fi cumpărate la începutul lunii septembrie, preţul acestora urmând să fie stabilit în prima şedinţă a Consiliului de Administraţie al clubului. Tot atunci se va hotărî ziua şi ora la care handbaliştii suceveni vor susţine meciurile de pe teren propriu, în condiţiile în care sâmbăta, de la ora 11:00, vor fi şi meciuri de fotbal în Liga a II-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Revin la tricourile de bronz"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*