Revelion în Austria

Atletul sucevean Cristian Prîsneac îşi va petrece revelionul în Austria. Sportivul legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei va participa, pentru al doilea an consecutiv, la un concurs internaţional programat pe 31 decembrie în localitatea Linz.

Cristian Prîsneac va concura în proba de 10 km a concursului de alergare pe şosea ce va avea loc în ultima zi a anului în localitatea Linz din Austria. La această competiţie vor participa sportivi din 30 de ţări, printre care şi un kenyan, campion olimpic şi mondial pe distanţa de 3000 de metri.

“În primul rand sunt foarte onorat că voi lua parte la acest eveniment major, alături de participanţi din 30 de ţări. Sper că voi reuşi să fac o impresie bună, întrucât toţi atleţii de elită vor fi recompensaţi cu prime de start pe măsură”, a spus Cristian Prîsneac.

Atletul dornean nu se află la prima participare la acest concurs, sportivul de la CSM Dorna Vatra Dornei fiind prezent în Austria şi în urmă cu un an. Cristian Prîsneac a participat în luna iulie la Campionatul European de alergare montantă, competiţie în care s-a clasat pe locul 55.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Revelion în Austria"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*