Reunire fără antrenor

Pentru fotbalistii de la Cetatea Suceava vacanta este pe sfarsite. Dupa o pauza de 17 zile, “galben-albastrii” se reunesc maine dimineata la stadionul Areni in vederea pregatirii viitorului sezon.

In lipsa antrenorului Ioan Radu, care si-a prelungit concediul pana joi, adunarea va fi data de noul presedinte al clubului, Ciprian Anton. “A venit momentul sa ne intalnim cu totii pentru a discuta despre viitorul echipei. Voi vorbi cu fiecare jucator in parte iar daca vom ajunge la un acord va ramane in continuare la noi. Cu exceptia celor care i-am avut imprumutati, toti trebuie sa vina“ a declarat noul boss de pe Areni.

Printre jucatorii cu situatii incerte se numara Mihai Luca si Vasile Feraru, reveniti din aceasta vara in custodia celor de la FC Vaslui, “ceferistii” Claudiu Sevaciuc, Marius Romaniuc si Gabriel Suleru, carora le-a expirat imprumutul la Cetatea, precum si mijlocasul Ionel Celpan, care are sanse minime de a continua pe Areni din pricina politicii de salarizare practicata de clubul sucevean.

Pana la plecarea in cantonamentul de la Vatra Dornei, “galben-albastrii” si-au programat marti, 7 iulie, un prim meci de verificare in compania celor de la Rapid CFR.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Reunire fără antrenor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*