Returul se joacă duminică

Conducerile cluburilor UCM Reşiţa şi Universitatea Suceava au stabilit datele la care vor disputa cele două manşe ale finalei Challenge Cup. Astfel, turul va avea loc duminică 24 mai, de la ora 19, în sala Sporturilor din Reşiţa iar returul se va disputa în sala LPS din Suceava, duminica, 31 mai, de la ora 17.

Desi initial, meciul de la Suceava era programat pentru data de 30 mai, in cele din urma, s-a decis ca partida sa se desfasoare cu o zi mai tarziu. Aceasta modificare a fost facuta la cererea SPORT.RO, postul de televiziune care a achizitionat de la EHF drepturile de televizare a finalei Challenge Cup.

Sucevenii care nu vor putea intra în sala LPS la meciul retur din finala Challenge Cup cu UCM Reşiţa, îşi vor putea urmări favoriţii în aer liber, pe ecrane uriaşe. Acestea vor fi amplasate de angajaţi ai Primăriei în centru şi în alte zone din municipiul Suceava. Această masura încearcă sa preîntâmpine o problemă mai mult decât delicată a organizatorilor. Aceştia ar putea fi obligati să asigure 200 de locuri fanilor reşiţeni, astfel că doar jumatate din locurile din sala LPS ar rămâne disponibile pentru suporterii Universităţii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Returul se joacă duminică"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*