Restructurari la CSU II

Mai multi jucatori de la echipa a doua a Universitatii vor parasi Suceava la finalul urmatorului sezon. Anuntul a fost facut de directorul tehnic Petru Ghervan, care a dat de inteles ca primul pe lista disponibilizatilor ar fi Caius Szebin.

Principalul obiectiv al conducerii Universitatii inainte de Memorialul “Mihai Mironiuc”, acela de a nu aparea accidentari, nu a fost indeplinit. Cel mai mult a avut de suferit centrul Caius Szebin. Jucatorul venit in urma cu 3 ani de la Resita are din cate se pare probleme medicale mai vechi, iar directorul tehnic Petru Ghervan a anuntat ca in aceste conditii, sansele ca jucatorul sa continue la Suceava sunt destul de mici.

“Accidentarea sa nu tine de dificultatea acestui turneu. El a avut mai mereu probleme. A venit de la echipa de juniori a Resitei, acolo unde era lider, dar se pare ca i-a fost prea greu sa se acomodeze programului de pregatire de aici. Acum acuza o entorsa la genunchi si niste ligamente intinse care probabil il vor tine mai mult de o luna deoparte. Un semn de intrebare il reprezinta faptul ca el a evoluat doar la echipa a doua pana acum. Mai are un an, un an si jumatate, perioada in care daca nu va confirma pentru prima echipa, probabil ne vom desparti. Echipa a doua nu este un refugiu pentru jucatorii care nu prind prima echipa, este o rampa de lansare pentru jucatorii tineri. Astfel, la Caius, dar si la alti jucatori de la echipa a doua va trebui sa clarificam situatia in urmatorul interval de timp”, a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Pe parcursul Memorialului “Mihai Mironiuc” a acuzat probleme medicale si Constantin Bradatan. Extrema dreapta a Universitatii s-a accidentat in meciul cu Steaua, are glezna umflata, insa sunt sanse sa revina in scurt timp pe teren.

Exit mobile version