Restructurari la CSU II

Mai multi jucatori de la echipa a doua a Universitatii vor parasi Suceava la finalul urmatorului sezon. Anuntul a fost facut de directorul tehnic Petru Ghervan, care a dat de inteles ca primul pe lista disponibilizatilor ar fi Caius Szebin.

Principalul obiectiv al conducerii Universitatii inainte de Memorialul “Mihai Mironiuc”, acela de a nu aparea accidentari, nu a fost indeplinit. Cel mai mult a avut de suferit centrul Caius Szebin. Jucatorul venit in urma cu 3 ani de la Resita are din cate se pare probleme medicale mai vechi, iar directorul tehnic Petru Ghervan a anuntat ca in aceste conditii, sansele ca jucatorul sa continue la Suceava sunt destul de mici.

“Accidentarea sa nu tine de dificultatea acestui turneu. El a avut mai mereu probleme. A venit de la echipa de juniori a Resitei, acolo unde era lider, dar se pare ca i-a fost prea greu sa se acomodeze programului de pregatire de aici. Acum acuza o entorsa la genunchi si niste ligamente intinse care probabil il vor tine mai mult de o luna deoparte. Un semn de intrebare il reprezinta faptul ca el a evoluat doar la echipa a doua pana acum. Mai are un an, un an si jumatate, perioada in care daca nu va confirma pentru prima echipa, probabil ne vom desparti. Echipa a doua nu este un refugiu pentru jucatorii care nu prind prima echipa, este o rampa de lansare pentru jucatorii tineri. Astfel, la Caius, dar si la alti jucatori de la echipa a doua va trebui sa clarificam situatia in urmatorul interval de timp”, a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Pe parcursul Memorialului “Mihai Mironiuc” a acuzat probleme medicale si Constantin Bradatan. Extrema dreapta a Universitatii s-a accidentat in meciul cu Steaua, are glezna umflata, insa sunt sanse sa revina in scurt timp pe teren.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close
error: Pentru copierea conţinutului contactaţi autorul!