„Respectam fiecare adversar”

Dupa o pauza de doua saptamani, echipa locala de handbal reia jocurile oficiale. Universitatatea Suceava intalneste miercuri de la ora 15:00 in deplasare Politehnica Timsioara.

“Intotdeauna partidele dintre Suceava si Timisoara au fost aprig disputate. Cine isi va dori mai mult victoria in partida de miercuri, acela va castiga miercuri. Noi respectam fiecare adversar in parte, iar banatenii formeaza o echipa buna, cu jucatori tineri. Sunt sigur ca isi vor dori victoria in fata noastra pentru a urca in clasament, dar si pentru ca fiecare jucator sa isi arate valoarea si sa demonstreze ca merita sa joace pentru Politehnica. Speram insa, ca la sfarsitul celor 60 de minute, balanta sa se incline in favoarea noastra. Perioada de pauza a fost benefica pentru ca jucatorii au avut timp sa isi revina din punct de vedere psihic si fizic.”, a declarat antrenorul Universitatii, Leonard Bibirig.

Tehnicianul suceveana a evitat sa vorbeasca despre meciul dintre Universitatea Cluj si Stiinta Bacau, programat in aceasta etapa, partida care intereseaza in mod direct gruparea suceveana.

“Primordial este ceea ce trebuie sa facem noi. Trebuie sa castigam toate cele 4 meciuri pe care le avem programate pana la finalul sezonului”, a conchis Leonard Bibirig.

foto: Doru Halip

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Respectam fiecare adversar”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*