Resita va avea galerie la Suceava

Confruntarea dintre Universitatea Suceava si UCM Resita se anunta spectaculoasa atat in teren cat si in tribune. Circa 30 de suporteri resiteni si-au anuntat prezenta la sala LPS pentru meciul de vineri.

Asa cum a obisnuit in anii trecuti, UCM Resita va fi sustinuta la Suceava de un grup de suporteri. Oaspetii au solicitat clubului Universitatea sa rezerve 30 de locuri pentru galerie. Rolul suporterilor in derby-ul de vineri a fost sesizat si de portarul Bogdan Pralea.

„Intalnim una dintre cele mai puternici formatii din Liga Nationala, care are in componenta multi jucatori talentati si valorosi. Fac un apel catre minunatul nostru public, ii rugam pe suporteri sa vina in numar cat mai mare si sa ne sustina pe intreg parcursul echipei, indiferent de evolutia scorului”, a declarat Bogdan Pralea.

Pivotul Dan Ilies este de parere ca publicul sucevean poate face diferenta in meciul cu UCM Resita: „Echipa din Resita joaca tot mai bine de la un meci la altul. Stim cu totii ca au jucatori foarte buni, care joaca si la Echipa Nationala si sunt acoperiti pe toate posturile. Avem si noi un lot bun, dar in special un public minunat care ne poate impinge spre victorie.”

Interesul sucevenilor pentru meciul de vineri este destul de ridicat, majoritatea biletelor pentru aceasta partida fiind vandute deja.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Resita va avea galerie la Suceava"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*