JR | Au început meciurile

republicaniB LPS Suceava - FCM Dorohoi

Juniorii republicani au reluat meciurile oficiale după o pauză de peste trei luni. LPS Suceava a început cu dreptul sezonul de primăvară, câştigând de o manieră categorică cele două partide disputate pe teren propriu cu FCM Dorohoi.

În primul meci desfăşurat pe stadionul “1 Mai” din Iţcani, grupa de juniori A, pregătită de Ioan Radu, a dispus de gruparea botoşăneană cu scor de 12-0. O victorie categorică au obţinut şi juniorii B. Trupa lui Ovidiu Murariu a câştigat cu 9-0, prin golurile marcate de Cosmin Buziuc – de patru ori, Mugurel Florescu – de două ori, Robert Ciobanu, Narcis Grosieriu şi Constantin Pintescu. Cu această victorie, grupa de juniori republicani B şi-a consolidat locul 3 în clasamentul seriei întâi şi se pregăteşte pentru două meciuri de foc în decurs de patru zile. LPS Suceava va juca miercuri pe terenul liderului CSMS Iaşi, iar sâmbătă va primi vizita ocupantei locului secund, ACS Ceahlăul Piatra Neamţ.

La debutul în sezonul de primăvară, grupele de juniori republicani A şi B de la Rapid Suceava au pierdut cu acelaşi scor, 1-5, în deplasarea de la SCFC Ceahlăul Piatra Neamţ. În etapa intermediară de miercuri, “ceferiştii” vor primi pe stadionul din Siret vizita celor de la LPS Iaşi. Începând din această iarna, juniorii A de la Rapid sunt pregătiti de Aurel Constantin şi Ilie Gafencu, iar Florin Cristescu se ocupă de juniorii B.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "JR | Au început meciurile"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*