Renunţă la doi jucători

Rapid Suceava a renuntat la ideea inregimentarii mijlocasilor Dragos Boboc (foto) si Cosmin Gorovei, dupa ce niciunul dintre cei doi nu a reusit sa-l impresioneze pe antrenorul Ovidiu Murariu in cele doua meciuri amicale disputate pana acum de “ceferisti”, cu Kosarom Pascani (2-1) si Ceahlaul Piatra Neamt (0-6).

Pe de alta parte, conducatorii “alb-visiniilor” a ajuns la un acord de principiu cu omologii lor de la Sporting Suceava pentru imprumutul pana in vara a jucatorilor Constantin Ferariu si Cornel Cainari.

Rapid are programat maine ultimul meci de verificare inainte de plecarea echipei in cantonamentul de la Vatra Dornei. Astfel, “ceferistii” vor evolua, de la orele 11.00, pe terenul celor de la Fcm Dorohoi. “Speram sa se mai potoleasca ninsoarea sa putem juca”, a precizat presedintele Gabriel Clim.

Cu ocazia amicalul de maine de peste Siret, antrenorii suceveni vor avea ocazia sa-l vada pentru prima oara la lucru si pe Sebastian Chitoasca, un mijlocas stanga in varsta de 20 de ani, pe care conducerea Rapidului intentioneaza sa-l aduca sub forma de imprumut de la gruparea Ceahlaul Piatra Neamt.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *