Reîncep meciurile oficiale

Rapid CFR Suceava reintra vineri focul meciurilor oficiale, dupa o pauza competitionala de trei saptamani. Echipa pregatita de Ion Buzoianu primeste, cu incepere de la orele 14.00, pe stadionul Areni, vizita vecinei de clasament, Cetatea Targu Neamt, intr-un meci contand pentru etapa a XIII-a din cadrul Ligii a III-a.

Desi calcului hartiei ii indica pe “ceferisti” drept marii favoriti ai confruntarii de vineri, nemtenii avand un singur punct cucerit in deplasare in actualul sezon, seful bancii tehnice de pe Areni si-a avertizat jucatorii sa trateze jocul cu maxima seriozitate pentru a evita o surpriza neplacuta. “Atmosfera de la antrenamente este una foarte buna, iar in ultimele zile, prin discutiile pe care le-am purtat cu jucatorii, am incercat sa-i constientizez asupra importantei meciului de vineri, pentru a nu trata jocul cu superficialitate”, a spus Ion Buzoianu, care a inlocuit sedinta de pregatire de miercuri cu un joc scoala intre componentii lotului.

Jocul dintre Rapid Suceava si Cetatea Targu Neamt va fi condus de o brigada de arbitrii formata din centralul Gica Mihai din Focsani, ajutat la cele doua tuse de Luci Stanila din Dumitresti si Alexandra Apostu din Bacau.

In sezonul trecut, cele doua echipe si-au impartit victoriile in meciurile directe, fiecare avand castig de cauza pe teren propriu: 3-2 la Targu Neamt si 2-0 pe Areni. Cu ocazia partidei de vineri, in tricoul oaspetilor sunt anuntati titulari si doi fotbalisti suceveni, fundasii Vlad Leuciuc si Florin Ailenii. Gruparea nemteana este la cel de-al doilea joc programat pe parcursul acestei saptamani, dupa ce, marti, a fost invinsa cu scorul de 0-5, pe terenul liderului la zi al seriei intai, FCM Bacau, intr-un meci din ultima etapa a turului jucat in avans.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Reîncep meciurile oficiale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*