Reîncep meciurile oficiale

După o lună de pauză, handbaliştii suceveni reiau la mijlocul acestei săptămâni meciuri oficiale. Universitatea Suceava joacă miercuri, de la ora 18:00, pe terenul formaţiei HC Odorhei, într-o partidă contând pentru etapa a 6-a din Liga Naţională.

Înainte de pauza competiţională, Universitatea Suceava reuşea un joc bun pe terenul Ştiinţei Bacău, pierdut însă la un gol diferenţă, scor 26-27. Handbaliştii suceveni pornesc si de data aceasta cu şansa a doua, dar antrenorul Răzvan Bernicu speră ca din Harghita să se întoarcă cu puncte.

“Echipa gazdă este favorită în această partidă, dar mergem să ne batem pentru un rezultat favorabil. Toţi jucătorii sunt apţi pentru acest meci şi credem că putem face un joc bun la Odorheiu Secuiesc”, a declarat antrenorul Răzvan Bernicu.

În primele cinci etape ale sezonului, HC Odorhei a câştigat trei partide, în vreme ce Universitatea a înregistrat doar două victorii. Întâlnirea dintre cele două formaţii va fi condusa de cuplul de arbitri Băducu/Voicu din Buzău şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Reîncep meciurile oficiale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*