Reîncep meciurile oficiale

Csm Bucovina reintra in acest weekend in focul meciurilor oficiale dupa o pauza competitionala de aproape doua luni. Echipa suceveana se va deplasa sambata la Petrosani, acolo unde este programat primul turneu din cadrul Diviziei Nationale de rugby in 7. Trupa lui Constantin Vlad va aborda intrecerea din Valea Jiului dupa patru saptamani in care s-a pregatit doar pe terenul Unirea, in conditiile in care lipsa banilor nu le-a permis rugbistilor suceveni sa efectueze un cantonament montan. Mai mult, “alb-albastrii” nu au efectuat nici macar un meci de verificare inainte de reluarea campionatului, partidele test programate in compania juniorilor de la Lps Suceava sau Css Gura Humorului fiind anulate.

Sper sa ne prezentam cat mai bine la acest turneu de sambata, chiar daca mergem la Petrosani cu o echipa formata din jucatori foarte tineri. Desi nu am reusit sa facem vreun meci de verificare, am exersat jocul de rugby in 7 dupa fiecare antrenament, iar acest lucru sper sa-i ajute mai ales pe jucatorii mai putin experimentati”, a spus antrenorul echipei locale de rugby.

Programul echipei sucevene:

Sambata:
Ora 09.40: Bucovina Suceava – Stiinta Petrosani
Ora 10.40: Bucovina Suceava – Csu Arad
Ora 11.40: Rc Barlad – Bucovina Suceava
Ora 12.40: Bucovina Suceava – Cso Pantelimon
Ora 13.40: Stejarul Buzau – Bucovina Suceava

Interesant este ca Csm Bucovina va organiza ultimul turneu de rugby in 7 din acest sezon, pe data de 3 noiembrie. Celelalte doua vor avea loc in toamna la Barlad (20 octombrie) si Bucuresti (27 octombrie).

Dupa turneul din valea Jiului, echipa suceveana isi va relua si meciurile din cadrul Diviziei Nationale, acolo unde, in ultimele doua etape ale sezonului regulat va infrunta formatiile Stejarul Buzau (5 august – deplasare) si Cso Pantelimon Pantelimon (11 august – acasa). Dupa disputarea primelor opt runde din actuala stagiune, Bucovina Suceava ocupa ultimul loc in clasament, fara niciun punct acumulat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Reîncep meciurile oficiale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*