Remunerati in functie de performante

Ratarea celor doua obiective stabilite de Universitatea Suceava pentru sezonul competitional 2009-2010 nu se va lasa cu demiteri sau despartiri de jucatori. In schimb, contractele jucatorilor vor suferi modificari in functie de evolutia fiecaruia in ultimul an.

“Noi analizam evolutia jucatorilor din sezonul trecut si in functie de rezultate vom face ierarhiile in echipa si ii vor remunera pe sportivi corespunzator. Obiectivele noastre sunt pentru o perioada mai mare de 1 an. Trebuie sa tinem cont de faptul ca, calitatea jocului echipei s-a imbunatatit si nu se pune problema demiterii nimanui. Echipa a demonstrat ca se poate mobiliza, poate intoarce rezultatul. In plus avem cresteri evidente in valoare a unor jucatori ca Bursuc sau Acatrinei”, a anuntat directorul tehnic al Universitatii, Petru Ghervan.

Managerul clubului sucevean a mai adaugat ca este partial multumit de evolutia jucatorilor adusi la Suceava in urma cu un an: “Grigore s-a accidentat si a lipsit o perioada destul de lunga de timp. Dediu a dovedit ca nu este o intamplare ca e aici, desi a avut nevoie de o perioada mai mare de acomodare. Cat despre Soldanescu, avem un program stabilit cu el in legatura cu scaderea in greutate. Inca nu a trecut la faza de atac, deci mai are de muncit.”

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Remunerati in functie de performante"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*