Remiză surprinzătoare

Echipa locală de rugby a terminat la egalitate derby-ul Moldovei, cu Politehnica Iaşi. Sucevenii a condus la un momentdat cu scorul de 27-10, însă au clacat spre finalul meciului, iar oaspeţii au recuperat diferenţa de 17 puncte.

Deşi la Suceava a venit ocupanta locului 2 în clasamentul play-out, CSM Bucovina a început meciul foarte bine, reuşind să conducă cu scorul de 6-0, graţie a două lovituri de pedeapsă transformate de Flutur. Oaspetii şi-au revenit însă repede, iar in minutul 30 conduceau cu 10-6. Finalul primei reprize le-a aparţinut jucătorilor lui Constantin Vlad, care au intrat la pauză cu un avantaj de 3 puncte, scor 13-10.

Sucevenii au avut un start de repriză secundă fulminant, Flutur şi Preutescu ducând scorul la un nesperat 27-10. Din acel moment, ieşenii s-au instalat la cârma jocului şi au reuşit să înscrie două eseuri. În ultimele secvenţe ale jocului, la scorul de 27-24, arbitrul a acordat o lovitură de pedeapsă pentru Politehnica Iaşi, iar oaspeţii au reuşit să obţină o remiză în extremis pe terenul din Suceava.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *