Remiză în Copou

In amicalul disputat in Copou, Cetatea Suceava a reuşit astăzi doar o remiză, scor 1-1, in compania formaţiei Politehnica II Iasi. “Galben-albaştrii” au deschis scorul incă din minutul 7, când Negru a trimis mingea in plasă cu un trasor de la 20 de metri. Gazdele au revenit pe tabela cu un sfert de oră inainte de final, când Stafie a scapat din marcajul fundaşilor suceveni şi l-a invins pe Pascal cu un şut din marginea careului.

Ovidiu Murariu a inceput partida cu:
Rohetki – Feraru, Sevaciuc, Streinu – Suleru, Onciu, Moldovan, Tomescu, Negru – Romaniuc si Dumitru.

GOOOLLL NEGRU !
Romaniuc i-a asezat mingea, iar sutul violent al lui Negru de la 20m loveste bara si apoi scutura plasa portii iesene!

Jocul este foarte animat, cu faze de la o poarta la alta. Iesenii nu sunt multumiti cu scorul si de aceea preseaza poarta suceveana pentru a egala.

Ultimele sosiri in tabara suceveana par sa se fi integrat foarte bine in jocul echipei.

Jocul s-a mai linistit, se desfasoara in zona centrala a terenului. De remarcat sutul periculos al lui Dumitru, prins insa de portarul iesean.

Cele doua echipe practica un joc placut, lipsit de duritati. La “conducerea” jocului este insa echipa venita din liga superioara.

Mare ratare a Politehnicii II. Portarul “galben-albastrilor” iese la 16m si respinge gresit o minge, dar atacantul iesean trimite un sut pe langa poarta goala!

Ovidiu Murariu efectueaza deja primele schimbari. Onciu, accidentat, este inlocuit de Homneac, iar in poarta suceveana Luca ii ia locul lui Rohetki.

Pauza binemeritata pentru un ceai fierbinte! Politehnica II Iasi 0 – 1 Cetatea Suceava

Repriza a doua a inceput cu o noua modificare in efectivul oaspetilor, Bernard luindu-i locul lui Sevaciuc in defensiva suceveana.

Partida se desfasoara in acelasi ritm ca in prima repriza. Un meci incrancenat, dar doar la mijlocul terenului, fara actiuni periculoase la nici o poarta.

Sange proaspat trimis in echipa suceveana, astfel Pascal a intrat in locul lui Luca, Streinu a fost inlocuit de Halip, Gurita l-a inlocuit pe Dumitru si Aileni a intrat in locul lui Feraru.
Daca la suceveni se poate remarca absenta lui Celpan, care e accidentat dupa ultimul joc de pregatire, in tabara gazdelor se observa prezenta a doua cunostinte mai vechi, anume Stiubei si Buhusi.

Egaleaza Politehnica! Dupa o centrare venita de pe partea stanga, Stafie scapa din marcajul fundasilor suceveni si suteaza imparabil de la 16m usor lateral stanga!

Noi schimbari de efectiv in tabara suceveana: Golofca in locul lui Tomescu, respectiv Martin in locul lui Negru.

Cetatea incearca sa se impuna pe terenul echipei din liga a 3-a… astfel, mai intai Moldovan suteaza, de la aproximativ 11m, peste poarta, in timp ce Gurita, ramas liber spre poarta adversa, este blocat in ultimul moment de portarul iesean.

scor final Politehnica II Iasi (liga a 3-a) 1 – 1 Cetatea Suceava

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *