Remember, turneu la Zalău

Grupa de copii 2002 a ACS Remember Campulung Moldovenesc a participat, in perioada 20-23 august, la Cupa de Vara Viitorul, competie care s-a desfasurat la Zalau. Sucevenii s-au inscris cu doua echipe, infruntand pe parcursul turneului echipele Viitorul Zalau, FC Zalau, Atletic Gurghiu, Atletico Arad, Scoala “Adi Somlea” Turda, Sportul Simleul Silvaniei si Plimob Sighetul Marmatiei.

ACS Remember 1 a terminat pe locul 4 in grupa si a jucat pentru locul 7 cu echipa din Turda, pe care a invins-o cu scorul de 3 – 0. ACS Remember 2 a terminat pe locul secund in grupa, calificandu-se in semifinale. Campulungenii au ratat insa prezenta in ultimul act, fiind invinsi la loviturile de la 9 metri de castigatoarea turneului, Viitorul Zalau. Remember s-a revansat in finala mica, pe care si-a adjudecat-o cu un categoric 6 – 0 in fata celor de la Atletic Gurghiu. Totodata, suceveanul Iustin Oblesniuc a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului, acesta clasandu-se pe pozitia secunda in topul celor mai buni marcatori. De la ACS Remember s-au mai remarcat Damian Cosmin – al doilea portar al turneului si Dorcu Bogdan – cel mai tanar jucator (nascut in 2005).

“A fost un turneu bine organizat, iar copiii au jucat si un meci in nocturna. Pot sa ma declar multumit dupa aceasta competitie, unde, cu putina sansa am fi putut castiga locul 1. Echipa noastra a facut jocuri foarte bune,apreciate de intreaga asistenta,in conditiile in care am jucat pe toata durata meciurilor cu 2 jucatori mai mici, nascuti 2003, Marian Ilie si Hofman Albert”, a declarat antrenorul Mihai Eremia.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Remember, turneu la Zalău"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*