Remember, locul 3 la zonal

ACS Remember Campulung Moldovenesc a ocupat locul 3 la turneul zonal pentru juniori E, competitie care a reunit la finele saptamanii trecute, pe terenul complexului “Emil Alexandrescu” din Iasi, cele mai bune sase echipe din nordul Moldovei la categoria de varsta sub 11 ani. Grupa pregatita de Mihai Eremie a inceput turneul din Copou cu o remiza, scor 1-1, vineri, in compania celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, la finalul unui meci in care campulungenii au inscris prin Alex Rusu. “Ros-negrii” si-au asigurat prezenta in semifinale sambata seara, dupa ce s-au impus in cel de-al doilea meci din faza grupelor, cu scorul de 3-1, in fata celor de la Dinamo Onesti, gratie golurilor marcate de Oblesniuc (2) si Hofman.

In penultimul act al zonalului, ACS Remember a dat peste FC Vaslui, iar dupa prima repriza in care a marcat de doua ori prin Oblesniuc, gruparea de la poalele Raraului se putea gandi deja la finala. Campulungenii au ratat insa calificarea pe finalul meciului, cand vasluienii au restabit mai intai egalitatea, iar in ultimele minute, pe fondul unei greseli de arbitraj la un aut, au intors scorul la 3-2. In urma acestei infrangeri la limita, ACS Remember a ocupat in final locul 3, in detrimentul gazdelor de la CSMS Iasi. Competitia din Copou a fost castigata de Ceahlaul Piatra Neamt, care a ajuns la turneul semifinal, dupa ce a trecut, cu 3-0, de FC Vaslui.

Cu patru goluri marcate, Iustin Oblesniuc, pariul de viitor al celor de la ACS Remember, a fost desemnat cel mai complet jucator al turneului zonal de la Iasi.

Mihai Eremia a mizat in turneul zonal din Copou pe urmatorul lot: Cosmin Damian, Rares Pop, Sebi Rotundu, Alex Rusu, Daniel Horga, Teo Lucan, Iustin Oblesniuc, Alex Ferari, Ionut Pilug, Titi Marian, Andrei Glaser si Albert Hofman.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Remember, locul 3 la zonal"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*