Reşiţa, fără Rohozneanu

CS Caraş-Severin se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu Universitatea Suceava. Potrivit presei bănăţene, coordonatorul Mihai Rohozneanu s-a accidentat în penultimul amical şi nu va putea juca în partida de vineri.

Reşiţenii au disputat la finalul săptămânii trecute două jocuri amicale în compania echipei clasate pe locul 4 în Serbia, Metaloplastika Sabac. Adversara de vineri a Universităţii s-a impus fără probleme în ambele partide: 32-27 şi 39-22. În prima întâlnire, coordonatorul bănăţenilor, Mihai Rohozneanu, a acuzat o accidentare şi este anunţat ca indisponibil pentru partida cu Universitatea. Un alt sucevean din lotul echipei CS Caraş-Severin, Florin Ciubotariu, a resimţit dureri şi este incert pentru confruntarea cu foştii săi colegi. Tot la capitolul suceveni, pivotul Ghiţa Irimescu a marcat opt goluri în primul amical cu sârbii, iar portarul Iulian Andrei a fost lăudat de tehnicianul Aihan Omer.

„Mă bucur că am câştigat, după un joc reuşit al nostru. Mă refer în primul rând la portari, care au avut o evoluţie constant bună. Au început să intre şi aruncările de la distanţa, lucru care ne bucură în perspectiva meciului de la Suceava. Am încercat să folosesc toţi jucătorii, să repetăm diferite sisteme de apărare şi cred că am câştigat meritat”, a declarat antrenorul Aihan Omer pentru Banat TV.

De cealaltă parte, sucevenii nu pot conta pe Mădălin Ţuţu, în vreme ce interul George Cîntec a început antrenamentele uşoare şi sunt şanse să prinda lotul pentru confruntarea cu bănăţenii. Universitatea Suceava va întâlni CS Caraş-Severin vineri, de la ora 18:00, în cadrul primei etape a returului Ligii Naţionale de handbal masculin.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *