„Refuzăm orice premiere”

Stadionul “Areni” va găzdui vineri una dintre cele mai aşteptate partide ale primăverii. În cadrul etapei a 21-a a Ligii a III-a, Sporting Suceava va primi vizita ocupantei locului secund al clasamentului, SC Bacău.

Sporting Suceava este una dintre puţinele echipe în care “ceferiştii” de la Rapid îşi pun speranţe să incurce principala contracandidată la promovare, SC Bacău. Antrenorul “alb-verzilor” Claudiu Sevaciuc a anunţat că echipa sa va juca doar în interes propriu vineri, fără să ţină cont de lupta pentru supremaţia clasamentului.

“Din punctul meu de vedere, este un meci obişnuit de campionat. Pentru noi nu este un joc decisiv şi nu trebuie să preluăm din presiunea altora. Astfel de partide, contra echipelor cu pretenţii, pot reprezenta imbolduri puternice în cariera jucătorilor noştri tineri. Mă bazez pe dorinţa lor de a ieşi în evidenţă, de a demonstra că sunt la nivelul celor din Bacău şi că ar merita să beneficieze de aceleaşi condiţii şi de aceleaşi drepturi bănesti pe care le au adversarii de vineri. Sper, totodată, ca jucătorii mai în vârstă să dea constanţă jocului nostru prin experienţa lor. Refuzăm categoric orice încercare de premiere, din orice parte ar veni. Vineri vom juca doar pentru noi, ca să punem bazele unei echipe care la anul să aibă ambiţii mai mari”, a spus Claudiu Sevaciuc.

În meciul cu SC Bacău din lotul Sportingului nu va face parte Bogdan Pantea, care este suspendat după cele două cartonaşe galbene încasate, etapa trecută, la Dorohoi. Antrenorul Claudiu Sevaciuc speră să îi poată recupera până vineri pe Apetri şi Căinari, jucători care acuză probleme mediacale. În turul campionatului Sporting Suceava a pierdut la Bacău cu scorul de 1-2, pentru suceveni înscriind atunci Căinari. Meciul dintre Sporting Suceava şi SC Bacău este programat vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Areni, şi contează pentru etapa a 21-a din Liga a III-a.

Exit mobile version