Merge pe mâna lui Ghervan

CSU Suceava - HC Vaslui-82 Ghervan-Popa

Eşecul suferit în faţa Vasluiului, dar mai ales maniera în care s-a desfăşurat jocul, l-au nemulţumit total pe antrenorul Petru Ghervan. La finalul meciului de miercuri, acesta a lăsat să se înţeleagă că ar putea părăsi echipa locală de handbal.

„Suntem într-o zona din care nu știu cum vom mai iesi, iar acest lucru trebuie înțeles de toată lumea ca pe un risc sub care am fost de la începutul campionatului. Se pare că revenim tot mai mult acolo unde ne-a plasat toată lumea la începutul sezonului, ca primă candidată la retrogradare. Îmi asum toată responsabilitatea pentru acest lucru. Sunt la dispoziția clubului în orice moment. Când se hotărăște să rezolve lucrurile de o anumită manieră pe termen mai lung sau mai scurt, mă supun oricărei hotărâri”, a spus tehnicianul sucevean.

Prezent miercuri la meciul cu HC Vaslui, rectorul Universităţii “Ştefan cel Mare”, Valentin Popa, a anunţat că merge în continuare pe mana actualului staff tehnic.

„A fost o zi nefericită pentru echipa suceveană. Sportivii noștri nu au avut o zi bună, au jucat slab, au făcut poate unul dintre cele mai slabe meciuri pe care le-am văzut eu. În același timp, nici arbitrii nu au prestat un arbitraj corect. Am constatat că nici nu erau capabili fizic să țină ritmul. Un arbitru nici măcar nu putea alerga, presupun că din motive de sănătate. Este evident că nu puteau aprecia corect toate fazele pentru că nu erau în preajma lor. Din punctul meu de vedere este absolut impardonabil ca astfel de arbitri să fie delegați la orice fel de handbal, nu doar la meciuri decisive din prima ligă. Sigur, prestația extrem de slabă a arbitrilor nu scuză faptul ca echipa noastră a jucat slab. Eu nu sunt în poziția în care să cer demisia antrenorului, clubul de handbal este o instituție care are personalitate distinctă. Nu se află în subordinea Universității, ci este într-o relatie de colaborare cu aceasta. În momentul de față noi suntem principalii finanțatori, pentru că aportul nostru este mai mare decât al Primăriei Suceava. În altă ordine de idei, este greu de crezut că dacă ne gândim să cerem demisia cuiva există antrenori în preajma noastră care să presteze o muncă atât de importantă aproape fără niciun fel de remunerare. Până la urmă, eu apreciez voluntariatul domnului profesor Ghervan. Cred că a fost doar o zi nefastă și sunt convins că vor fi și zile mai bune. Eu încă am speranțe destul de mari că echipa va rămâne în prima ligă”, a declarat Valentin Popa.

Petru Ghervan a revenit la începutul acestui sezon pe banca tehnică a formaţiei sucevene, după un an de pauză, perioadă în care echipa a fost condusă doar de Răzvan Bernicu.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Merge pe mâna lui Ghervan"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*