Reacțiile sucevenilor la suspiciunile de blat: „Nu suntem implicați!”

Dumitru Moldovan si Bogdan TudoreanuDumitru Moldovan si Bogdan Tudoreanu

Bogdan Tudoreanu a facut joi, in cadrul unei conferinte de presa, cateva precizari in legatura cu meciul pe care Rapid Suceava l-a disputat la Buzau, in ultima etapa a campionatului trecut, meci care face subiectul unei anchete demarate de Comisia de Disciplina a FRF pentru un posibil blat la pariuri.

Antrenorul sucevean a afirmat raspicat ca gruparea de pe Areni nu are nicio implicare si ca rezultatul de 3-1 in favoarea Gloriei a fost unul normal in contextul starii de spirit si a problemelor de lot pe care “ceferistii” le aveau la ora jocului din 30 mai. “Nu suntem implicati. Nu ne afecteaza cu nimic aceasta ancheta. Nu avem nicio legatura. Am vazut ca e ultimul meci de pe acea lista, dar va garantez 100% ca nu avem nicio implicare. A fost o situatie grea la noi, am facut doua puncte in acele zece meciuri din play-off, au fost multe accidentari, multi jucatori s-au lasat. Aceea a fost situatia atunci. Nu a fost o surpriza ca am pierdut la Buzau dupa ce ne-au batut si acasa. A fost o perioada grea pentru noi. Totul s-a ruinat de la jocul cu Voluntariul, din momentul in care am pierdut cu 1-0. Daca reuseam sa castigam acel joc, nu stiu cum ar fi decurs lucrurile in continuare. De atunci s-a rupt totul, n-a mai fost motivatie din partea baietilor. Au fost multe absente, nu avem deloc concurenta pe posturi. Asa a fost situatia pana la sfarsitul campionatului. Va garantez ca n-avem nicio implicare. Sunt singur ca se va demonstra ca nu sunt implicati in absolut nimic”, a declarat principalul Bogdan Tudoreanu.

Moldovan: “Eu bag mana in foc pentru jucatorii mei. Probabil sunt altii care intr-adevar joaca la pariuri. Nu poate sa iasa fum fara foc

La randul sau, intr-o interventie la Sport Total FM, presedintele clubului Rapid, Dumitru Moldovan, a declarat ca “baga mana in foc” ca jucatorii suceveni nu sunt implicati in meciuri trucate, dar a admis ca exista posibilitatea ca alti fotbalisti din Liga a II-a sa joace la pariuri. “Pe noi nu ne intereseaza decat rezultatele din teren. Eu bag mana in foc pentru jucatorii mei. Nu are cine sa fie implicat. Noi am pierdut acel meci cu 3-1, aveam un lot destul de subtire atunci. Eu am inteles ca sunt jucatori de la o echipa audiati. Sper ca suspiciunile sa nu mai fie suspiciuni, sa fie fapte reale si atunci se va discuta altfel. Noi suntem finantati in mare parte de Primarie si era normal sa nu mai fie finantata echipa daca erau nereguli. Probabil sunt unii care intr-adevar joaca la pariuri. Nu poate sa iasa fum fara foc”, a spus Dumitru Moldovan la SPTFM.

Seful clubului de pe Areni considera ca adevaratele probleme ale echipelor de Liga a II-a sunt altele. “Sunt echipe in insolventa, care sunt penalizate cu puncte si care retrogradeaza. Ele au drept de promovare. Ar trebui sa nu aiba drept de promovare asa cum nu au drept cele din Liga I sa joace in cupele europene. Astea sunt probleme sportive. Pe cele cu pariurile le rezolva politia. Nu este normal ca primele sase echipe sa-si faca dosarul de licentiere inainte de play-off. Sa-si faca licenta dupa ce promoveaza. Asa, daca isi fac licenta doar doua, celelalte patru ce fac? Asa apar suspiciunile. Daca, fereasca Dumnezeu, e doar o echipa care are drept de promovare? De ce s-ar mai tine play-off-ul?”, a mai spus Moldovan.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Reacțiile sucevenilor la suspiciunile de blat: „Nu suntem implicați!”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*