Reacţii după Steaua – CSU

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, a pus capăt unei serii de trei meciuri consecutive fără înfrângere. Formaţia antrenată de Petru Ghervan şi Răzvan Bernicu a pierdut miercuri seară pe terenul grupării Steaua Bucureşti cu scorul de 33-28.

Prima parte a jocului a stat sub semnul echilibrului, gazdele intrând la vestiare cu un avans minim, scor 14-13. Formaţia suceveană a preluat pentru prima dată conducerea pe tabela de marcaj în minutul 36, când Davidovic a punctat pentru 16-17. Diferenţa s-a facut în ultimele zece minute ale întâlnirii. Sucevenii s-au precipitat în atac, Steaua s-a distanţat până la şase goluri, iar în final s-a impus cu 33-28.

Gabriel Burlacu„Din punctul meu de vedere, diferenta s-a facut in partea a doua a reprizei secunde, cand la ei au intrat jucatori cu experienta ca Georgescu si Paraianu. Punctul lor forte cred insa ca a fost interul lor dreapta chilianul Salinas, care ne-a pus mari probleme. Nu sunt in masura sa comentez arbitrajul, dar persoanele specializate in acest domeniu ar trebui sa analizeze meciul si sa ia masurile necesare pentru a nu se mai intampla asemenea lucruri in Liga Nationala. Parerea mea este ca asemenea cupluri ar trebui sa inceapa de jos, de la juniori, inainte sa ajunga sa arbitreze in prima liga din Romania”, a declarat pivotul Gabriel Burlacu.

Bernicu-cropAntrenorul Răzvan Bernicu este de părere că echipa suceveană ar fi putut obţine mai mult în Capitală dacă ar fi gestionat mai bine finalul de meci: “Am avut momente bune, am si condus in repriza a doua, insa pe final am intrat un pic in jocul lor. Au reusit sa ne provoace, au fost si cateva decizii discutabile ale celor doi arbitri si n-am mai reusit sa avem calmul din prima repriza si debutul reprizei a doua. Practic, ei s-au dus la 3-4 goluri, noi am alergat dupa ei, ne-am grabit si am gresit. Oricum, diferenta de cinci goluri nu reflecta ceea ce a fost in teren.”

Steaua Bucureşti: Juverdianu 8 goluri, Salinas 7, Vancea 5, Corzo 4, Nistor 3, Georgescu 3, Rudovic 2, Ștefan 1

CSU Suceava: Trifkovic 9 goluri, Târzioru 8, Bursuc 3, Gavrilovic 2, Beleaev 2, Davidovic 2, Burlacu 1, Popovici 1

Aruncări de la 7m: 5/4, respectiv 2/1

Eliminări: 4 x 2 min., respectiv 3 x 2 min.

Rezultatele a 11-a:

Poli Timisoara – Stiinta Bacau: 25-25
HC Vaslui – Minaur Baia Mare: 26-32
Pandurii Targu Jiu – Dinamo Bucuresti: 30-32
Steaua Bucuresti – CSU Suceava: 33-28
HCM Constanta – CSM Bucuresti: 30-31
HC Odorhei – Dunarea Calarasi: 27-22
Potaissa Turda va sta in aceasta runda.

CSU Suceava va reveni la sfârşitul acestei săptămâni în faţa propriilor suporteri. “Studenţii” primesc duminică, de la ora 12:00, în sala LPS, vizita campioanei HCM Constanţa, în cadrul etapei a 12-a din Liga Naţională.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Reacţii după Steaua – CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*