Rădăuţenii sunt în vacanţă

Bucovina Rădăuţi a intrat oficial în vacanţa de iarnă. Chiar dacă ar mai fi dorit să efectueze câteva antrenamente până la sărbătorile de iarnă, tehnicianul Lucian Burlacu a abandonat acestă idee din cauza terenurilor înzăpezite.

“Vremea nu ne-a mai permis să facem vreun antrenament, aşa că le-am dat liber băieţilor până la jumătatea lunii ianuarie când intenţionăm să programăm reunirea lotului. Deocamdată nu am fixat data exactă când vor reveni la pregătiri, pentru că nu ştim încă dacă jucăm în prima etapă cu Panciu, ştiut fiind faptul că vrâncenii s-ar putea retrage”, a declarat Lucian Burlacu, care şi-a invitat zilele trecute elevii la o cabană la Suceviţa, pentru o minipetrecere de sfârşit de an. “Asta a fost din partea mea. Banchetul propriu zis de sfârşit de an va fi organizat de conducere”, a mai spus Burlacu.

Tehnicianul a precizat că “galben-albaştrii” se vor despărţi săptămâna viitoare de câţiva jucători care au evoluat mai puţin în turul campionatului. “Avem doi-trei jucători pe lista neagră, care au jucat mai puţin. Luni, probabil ne vor strânge mâna amiabil”, a anunţat Lucian Burlacu, care a precizat că Ionesi si compania au ajuns cu salariile la zi, după ce conducerea clubului le-a achitat de curând jucătorilor drepturile băneşti pe lunile octombrie şi noiembrie.

Aflată la prima aventură în Liga a III-a, Bucovina Rădăuţi a terminat turul campionatului pe locul 8, cu un cinci victorii în unsprezece etape.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rădăuţenii sunt în vacanţă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*