Rădăuţenii deschid balul

Scoala de Fotbal Radauti deschide maine drumul echipelor sucevene in noul sezon al Ligii a III-a. In runda inaugurala, trupa condusa de Cristian Morosan va primi vizita gruparii CF Braila, intr-un meci programat cu incepere de la orele 18, pe stadionul “Municipal”.

Abia asteptam sa inceapa campionatul. Chiar daca nu suntem prea iubiti in Radauti, asa cum am mai spus, pentru noi, este o onoare sa participam in Liga a III-a”, a declarat patronul Cristian Morosan, care a precizat ca a pregatit meciul din prima etapa la Cupa Nikodimos, un turneu pe teren redus la care Scoala de Fotbal a participat cu 10 jucatori din lotul echipei mari.

Radautenii au facut in pauza competitionala si cateva retusuri la nivelul lotului de jucatori, unde au reusit trei implanturi, cate unul in fiecare compartiment: Paul Cârcu – portar, Adi Cârnăreasa – mijlocas si Ciprian Turcan – fundas, ultimul fiind achizitionat de la Bradul Putna.

Partida dintre Scoala de Fotbal Radauti si CF Braila va fi arbitrata de o brigada exclusiv nemteana, alcatuita din Petre Materciuc la centru, Ovidiu Galeata si Andrei Roman la cele doua tuse.

Celelalte doua reprezentante sucevene in Liga a III-a vor debuta in noua editie de campionat sambata dupa-amiaza, cand Rapid Suceava va primi pe Areni replica omologilor de la CFR Pascani, in timp ce CS Gura Humorului va evolua pe teren propriu in compania celor de la Pambac Bacau.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close