Rădăuţenii au luat 3 medalii

Atletii radauteni au reusit sa cucereasca trei medalii la Campionatul National Indoor pentru Copii 1, 2 si 3, competitie care s-a desfasurat la finele saptamanii trecute in sala Lia Manoliu din Bucuresti.

Performerul delegatiei conduse de antrenorul Bogdan Roscaneanu a fost Florin Pitic, sportivul legitimat la CSS Radauti devenind campion national in concursul de triatlon destinat copiilor II, acolo unde a strans un total de peste 1300 de puncte in probele de 50 de metri, 600 de metri si saritura in lungime. O prestatie la fel de meritorie a avut si Andrei Coca (foto), care a cucerit argintul in proba de 200 de metri si bronzul in cea de 60 de metri, atletul radautean concurand in ambele curse la categoria de varsta copii I.

Am obtinut niste rezultate peste asteptarile noastre, avand in vedere ca am avut serii puternice, cu adversari antrenati de fosti campioni nationali. Prin sacrificiu si un cantonament de trei saptamani, am reusit in cele din urma sa razbim. Florin Pitic se anunta o mare speranta a atletismului judetean, sportivul nostru reusind sa castige aurul la triatlon dupa ce si-a spulberat adversarii in proba de 600 de metri, unde a trecut linia de sosire la aproape 10 secunde de urmatorul clasat”, a spus antrenorul Bogdan Roscaneanu, care a precizat ca rezultatele de la Bucuresti vin sa confirme titlurile castigate recent de catre atletii radauteni la etapa zonala de la Bacau.

Zestrea de medalii a delegatiei cluburilor locale a fost completata de Simona Cazaciuc, sportiva de la LPS Suceava reusind sa cucereasca medalia de argint in proba de 800 de metri la categoria de varsta copii I.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rădăuţenii au luat 3 medalii"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*