RD Slovan, o nucă tare

Directorul sportiv Petru Ghervan crede ca Universitatea va avea o misiune dificila in compania celor de la RD Slovan Ljubjiana si spune ca singur aspect pozitiv al tragerii la sorti de astazi este legat de distanta relativ scurta pana in Slovenia, cheltuielile cu aceasta deplasare anuntandu-se ceva mai mici decat cele din Ucraina.

La acest nivel, indiferent de adversar, toate meciurile sunt grele. Sigur, o deplasare in Slovenia poate fi ceva mai ieftina, ramane sa vedem si care este cel mai avantajos mod de a ajunge acolo. Mai este o luna pana la primul meci si, deocamdata, incercam sa adunam cat mai multe informatii despre echipa slovena, despre antrenori, jucatori si stilul lor de joc“, a declarat Petru Ghervan.

Oficialul Universitatii este multumit ca soarta calificarii se va decide la Suceava si spune ca publicul va avea un rol importand in acest sens. “Intotdeuna conteaza unde se joaca meciul retur. Pentru noi e bine ca mansa secunda se joaca la Suceava, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa obtinem un rezultat bun in Slovenia. Importanta va fi si atmosfera din sala, stiind ca atat noi cat si ei au suporteri inflacarati care isi pot ajuta echipa“, a mentionat Petru Ghervan.

Rokometno Društvo Slovan isi disputa meciurile de pe teren propriu in “Arena Kodeljevo” din Ljubljana, in partida precedenta din optimi, slovenii avand o asistenta de circa 1000 de spectatori.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *