RC Gura Humorului s-a impus în Derbyul Bucovinei

RC Gura Humorului s-a impus la limită, cu scorul de 18-13, în derbyul județean cu CSM Bucovina Suceava, disputat sâmbătă, pe terenul complexului Unirea, în cadrul etapei a doua din play-out-ul Diviziei Naționale la rugby.

Humorenii au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă semnată de Alin Conache, însă gazdele au replicat imediat, astfel că, în minutul 10, conduceau cu 10-3, grație eseului marcat de Costel Dusacovschi și a celor cinci puncte aduse de pe con de către Sabin Crețu.

Oaspeții au intrat totuși în avantaj la pauză, scor 15-10, în urma a altor patru lovituri de pedeapsă transformate în stil de mare jucător de Alin Conache.

Repriza secundă a propus un joc de uzură, în care gazdele au presat în terenul advers, iar oaspeții s-au apărat admirabil, singurele puncte de după pauză, câte trei de căciulă, fiind aduse aceiași Sabin Crețu și Alin Conache.

CSM Bucovina – RC Gura Humorului s-a terminat 13-18, iar trupa condusă de Andrei Varvaroi și Ştefăniță Rusu câștigă în premieră Cupa Bucovinei, un trofeu simbolic acordat în meciurile directe dintre cele două echipe sucevene.

Dacă formația humoreană a fost la ultima apariție din acest an, CSM Bucovina Suceava mai are de disputat un meci în play-out-ul Diviziei Naționale, duminica viitoare, în deplasare, cu RC Grivița.

Foto: Marius Gabor

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *