RC Gura Humorului a reușit prima victorie în play-out

RC Gura Humorului a reușit prima victorie în play-out-ul Ligii Naționale la rugby, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la RC Bârlad, cu scorul de 23-17, într-un meci contând pentru etapa a III-a.

Echipa condusă de Andrei Varvaroi a câștigat întâlnirea grație punctelor marcate de Robert Ciolan, Claudiu Cuciureanu și sudafricanul Andre Rohan Schwartz – fiecare cu câte un eseu și Ciprian Nichitean – două lovituri de pedepsă și o transformare.

CSM Bucovina Suceava a cedat clar cu CS Navodari

În schimb, CSM Bucovina Suceava a cedat sâmbătă, pe terenul Unirea, în fața celor de la CS Năvodari, cu un categoric scor de 15-75.

Echipa condusă de Marcel Crețuleac a marcat toate puncte în repriza secundă, prin Andrei Tepșanu și Lucian Preutescu – fiecare câte un eseu, Sabin Crețu – o lovitură de pedeapsă și Alexandru Muraru – o transformare.

În celelalte meciuri ale rundei a III-a s-au înregistrat următoarele rezultate: Universitatea Cluj – CSU Alba Iulia 86-5, Ştiința Petroșani – RC Grivița 19-12 și Poli Iași – CSM Galați 27-3.

Etapa următoare programează la începutul lunii octombrie meciurile RC Bârlad – CSM Bucovina Suceava și CSM Galați – RC Gura Humorului. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *