RC Gura Humorului a pierdut la limită cu RC Grivița

RC Gura Humorului a pierdut la limită, cu scorul de 20-21 (8-14), meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la RC Grivița, în etapa a V-a din play-out-ul Ligii Naționale la rugby.

Echipa condusă de Andrei Varvaroi a obținut bonusul defensiv în urma punctelor marcate de Marian Moroșanu, Rohan Schwartz, Marian Popescu – fiecare cu câte un eseu, Ciprian Nichitean – o lovitură de pedeapsă și Mihai Dărăban – o transformare.

CSM Bucovina a rămas cu o singură victorie în play-out

CSM Bucovina Suceava a rămas cu o singură victorie de la startul play-out-ului, după ce a pierdut sâmbătă, pe terenul Unirea, în fața celor de la CSM Galați cu scorul de 18-27 (3-14).

Formația condusă de Marcel Crețuleac a punctat prin Robert Cuzeac, Cătălin Constantineanu – fiecare câte un eseu și Sabin Crețu – o transformare și două lovituri de pedeapsă.

În celelalte meciuri ale rundei s-au înregistrat următoarele rezultate: Ştiința Petroșani – CSU Alba Iulia 5-0, Politehnica Iași – Universitatea Cluj 10-31 și CS Năvodari – RC Bârlad 49-21.

În runda următoare, programată la începutul lunii noiembrie, ambele echipe sucevene vor evolua în deplasare, Bucovina la Grivița, iar RC Gura Humorului la Cluj. 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "RC Gura Humorului a pierdut la limită cu RC Grivița"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*