RC Bârlad – Bucovina: 24-5

Csm Bucovina o tine din infrangere in infrangere in Divizia Nationala de rugby. Echipa suceveana a ajuns la cel de-al saselea esec consecutiv de la startul actualei editii de campionat, dupa ce a pierdut azi, scor 5-24, pe terenul gruparii RC Barlad, intr-un meci contand pentru prima etapa a returului.

Gazdele au inceput perfect intalnirea, reusind sa marcheze doua eseuri in debutul meciului, scor 12-0. Gruparea suceveana a reintrat in joc pe finalul primei reprize, cand Bujorean a culcat balonul in terenul de tinta advers si barladenii intrau la pauza cu un avantaj de doar sapte puncte, scor 12-5. Desi au dominat teritorial jocul in repriza secunda, oaspetii au clacat in ultimele minute, cand RC Barlad si-a mai trecut in cont alte doua eseuri si a iesit cu punctaj maxi, dupa 24-5 la fluierul final.

Traim aceiasi poveste. Una facem la antrenamente si alta ne iese in meciurile oficiale. In repriza a doua, am stat o saptamana in jumatatea barladeana, dar nu au reusit sa culcam balonul in teren de tinta. Ar fi trebui sa primim si un eseu de penalizare, intrucat gazdele s-au aparat fraudulos dupa pauza, dar arbitrul a vazut altceva. Una peste alta, se vede o oarecare crestere in jocul nostru, avand in vedere ca in tur am pierdut acasa la o diferenta mult mai mare in fata celor de la Barlad”, a declarat antrenorul sucevean Constantin Vla, dupa esecul de astazi.

Runda viitoare, Csm Bucovina va primi sambata, pe terenul Unirea, vizita celor de la Stiinta Petrosani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "RC Bârlad – Bucovina: 24-5"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*