RC Barlad – Bucovina: 34-24

Rugby. Barlad - Suceava

CSM Bucovina a incasat a treia infrangere consecutiva in Divizia Nationala de rugby, dupa ce a cedat duminica, cu scorul de 24-34, in deplasare, la Barlad, intr-un meci al etapei a VI-a din sezonul regulat.

Gazdele au avut nevoie de doar 25 de minute pentru a se desprinde la scorul la 19-0 prin eseurile lui Borcia, Neagu si Curcan, doua dintre ele fiind transformate de Ibanescu. Inainte de pauza, incercarea lui Munteanu le-a asigurat barladenilor bonusul ofensiv, dupa ce trupa lui Constantin Vlad reusise primele puncte gratie unui eseu semnat de Stefanita Rusu si transformat de pe con de Octavian Scolobiuc. La reluarea jocului, timp de 20 de minute nu s-a marcat niciun punct dupa care intalnirea s-a animat, sucevenii Strugariu si Nichiforiuc, respectiv Postolache din tabara gazdelor trecandu-si in cont cate un eseu. In ultimele zece minute ale intalnirii, Curcan de la RC Barlad si Rusu de la CSM Bucovina au bifat dubla, reusita suceveanului fiind transformata de Scolobiuc. Scor final: 34-24.

Rezultatele etapei a VI-a:
RC Bârlad – CSM Bucovina Suceava 34-24
CSM II Bucuresti – RCM Galati 49-12
Politehnica Iasi – CSU Arad 5-0
CS Navodari – Stiinta Petrosani 29-11
Steaua II Bucuresti – Stejarul Buzau 35-0

Aflata pe locul 6 in clasament, formatia suceveana va primi in runda urmatoare vizita Politehnicii Iasi, intr-un meci programat sambata, pe terenul Unirea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "RC Barlad – Bucovina: 34-24"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*