Răzvan Bernicu, la Fair Play

Răzvan Bernicu este invitatul de astăzi al emisiunii “Fair-Play”, difuzată cu începere de la ora 17:00 pe postul local de televiziune Intermedia TV. Cei care vor să-i adreseze întrebări antrenorului echipei locale de handbal CSU Suceava o pot face în direct la numărul de telefon 0230523011 sau prin intermediul siteului GazetaSV.ro.

COMENTARII:

3 Comentarii la "Răzvan Bernicu, la Fair Play"

  1. 1.De ce nu il titularizeaza mai des pe Tcaciuc in poarta in locul lui Spiridon ?

    2.Pe postul de pivot am vazut ca suntem deficitari si de ce nu cauta un jucator liber de contract sa il aduca ?

    • Crezi ca cei de la echipa dorm? Cauta de afla cat costa un pivot,ce salariu pretinde,vezi ce buget avem si ai sa afli de ce nu avem un pivot adevarat.Cu totul si cu totul tangential,te informez ca, conducerea echipei, a gasit un pivot de valoare,care ar veni la Suceava,dar singurul lucru care momentan sta in calea realizarii acestui lucru,sunt banii.Referitor la punctul 1 ridicat de tine,sunt de acord cu el si parerea mea mea e ca Tcaciuc e mai ok in poarta decat Spiridon.Oricum,noi ne putem da cu parerea,dar cel care decide e antrenorul.

  2. in perioada vacantei de iarna s-a mai discutat cu vreun fost „student” care evolueaza acum la alta echipa de prin tara sau strainatate?!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*