Raspunsurile lui Ghervan

Petru Ghervan a raspuns ieri tuturor intrebarilor venite din partea suporterilor prin intermediul site-ului GazetaSV.ro. Directorul tehnic al Universitatii a vorbit in cadrul emisiunii Fair Play despre infrangerea de duminica, atitudinea oaspetilor, sicanele oficialilor de la Steaua, dar si despre eventuala renuntare la functia pe care o detine la clubul Universitatea. Puteti citi mai jos o parte dintre afirmatiile tehnicianului sucevean.

“Fundamental rezultatul a fost influentat de jocul nostru şi mai puţin de arbitraj. Am avut o a doua repriză slabă, atitudinea a fost de vină. Ceea ce li s-a transmis la pauză nu a semănat cu ceea ce s-a întâmplat în teren. Din păcate, rămânem la statutul de echipă care induce frică şi panică la adresa adversarilor, dar deocamdată atât.”

“Steaua a avut o atitudine total nesportivă. Acea atmosfera tensionata s-a simtit doar la nivelul birourilor unde s-a vorbit la telefon si unde s-a primit acel document scris în care ne anunta ca nu se joaca meciul cum a fost stabilit. Această tensiune a apărut din cauza faptului că Steaua nu şi-a respectat înţelegerea: daca Suceava joacă la Chiajna la data stabilită de Steaua, Steaua va juca la Suceava la data stabilită de Suceava. Am primit fax cu toate cerinţele de antrenament, numar de locuri dorite şi toate celelalte chestiuni organizatorice şi se făcea referire că meciul se va juca în dupa-amiaza din 27.02.2010. Cu câteva zile înainte de meci am primit un fax scurt în care doar se preciza că meciul se va juca în data de 28.02.2010. De aceea nu s-a putut nici rezolva problema cu acele locuri pentru suporteri pe care le voiau şi altele.”

“Probabil că regulamentul Federaţiei ar trebui să focalizeze mai mult asupra acestor provocări. „Legea lui Mitică” sau contra violentei în sport nu cred să conţină vreun paragraf cu referire la cei care provoacă. Ar trebui să existe şi o sancţiune pentru provocatori, mai ales când aceştia vin din rândul oficialilor.”

“Este un lucru care l-am ridicat Consiliului de Administraţie, mai ales din cauza desemnării la meciul de duminică a cuplului de arbitri. Deşi am avut numeroase intervenţii la Federaţie, nu au avut nici un efect. Şi atunci mi se pare normal să îmi asum o parte din vină. S-a discutat şi nu acest lucru a fost determinant pentru rezultatul jocului de duminica. Este departe de mine gândul acesta, dar sunt de parere că nu trebuie să stai într-un post până mori. Dăunează activităţii din jur.”

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *