Rarăul şi Sporting II, în Liga a IV-a

Rarăul Câmpulung Moldovenesc şi Sporting II Arbore vor evolua în viitorul sezon al Ligii a 4-a. Deşi a retrogradat la finalul sezonului trecut, terminând pe ultima poziţie în clasament, Csm Rarăul va juca în viitorea ediţie de campionat în locul nou-promovatei Turbo Forest Poiana Stampei, grupare care a declarat forfait Ligii a 4-a atât din cauza problemor financiare, cât şi din pricina lipsei unui teren pe care să îşi desfasoare meciurile de pe teren propriu, arena din localitate fiind în reconstrucţie.

O altă apariţie de ultim moment este cea a grupării Sporting II Arbore, care va evolua în viitorul sezon al Ligii a IV-a, în locul formaţiei Dorna Vatra Dornei, care şi-a cesionat locul din cauza problemelor de efectiv din cadrul lotului, mai mulţi jucători importanţi plecând în această vară la Minerul Iacobeni.

În prima etapă de campionat, programată duminică, Csm Rarăul Câmpulung Moldovenesc va primi vizita celor de la CS Gura Humorului, în vreme ce Sporting II Arbore va evolua pe terenul formaţiei FC Marginea.

În altă ordine de idei, Biroul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal a decis ca sezonul 2011/2012 al Ligii a V-a să înceapă duminică, 21 august. În acest sens, toţi delegaţii cluburilor înscrise sunt aşteptaţi marţi, 16 august, ora 11.00, la sediul AJF Suceava pentru definitivarea programului jocurilor din viitoarea ediţie de campionat, aceasta urmând să cuprindă trei serii.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rarăul şi Sporting II, în Liga a IV-a"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*