Rapidul va testa patru jucători noi în amicalul de marţi cu SC Bacău

Costel Ilie

Rapidul este in fata penultimului test inainte de reluarea campionatului Ligii a II-a. Il va sustine marti, cu incepere de la ora 12.30, pe terenul Liceului Sportiv, in fata colegei de serie SC Bacau. Cu aceasta ocazie, antrenorul Costel Ilie va testa patru jucatori noi, este vorba de fundasul Andrei Alecsandru si de atacantul Radu Lutac, ambii de la Bucovina Radauti, de un atacant in varsta de 19 ani care a evoluat in sezonul de toamna pentru FC Olt Slatina, si de un mijlocas lateral englez de culoare care a mai jucat in Romania la ACS Berceni.

In schimb, conducatorii gruparii de pe Areni au sistat discutiile cu omologii lor de la Dinamo pentru aducerea internationatului de juniori Vlad Georgescu.

Amicalul cu Bacau este penultimul test pentru noi si urmarim in primul rand sa legam relatiile de joc, sa stabilim anumite trasee si sa incercam sa omogenizam un prim 11. Chiar daca nu am facut un cantonament montan in pauza de iarna, consider ca jucatorii stau bine din punct de vedere fizic. Mizez pe dorinta lor. Trebuie sa incepem cu dreptul sezonul de primavara pentru ca avem nevoie imediata de puncte. In plus, trebuie sa stergem impresia lasata pe finalul anului trecut, sa aratam ca s-a produs o schimbare la echipa”, a declarat Costel Ilie.

Negru, Tautianu, Sandu, Sfrijan, Botezatu si portarul Niga vor fi menajati la meciul de verificare de maine cu SC Bacau din cauza problemelor medicale.

COMENTARII:

1 Comentariu la "Rapidul va testa patru jucători noi în amicalul de marţi cu SC Bacău"

  1. Iaca treaba…Acu´avem antrinor,da´ nu mai avem giucatori…Draji suporteri suceveni,cujetati di doaua ori cand votati Prrimarele pi sinsi iunie…Si daca tot ati voatat un profisor di fizica ca Presidinte al Romanicii,poate votati tot unu´ di fizica si la conduciria Sushevei:pi Bog Bixi,hi,hi,hi….O mai fo´ dansu si viciprimari,si va aduseti aminti si ghini ierea in Susheava.Ia´n uitati-va pi contu´ mnealui de feisbuci sa-l videti ci mari si distept politisian iaste…Hai PDL-ULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL,ca base in frunti!Poati di data asta ramaneti fara 90% din pensii si salarii.Sau poa´ sa convirteste indarat Lungu…de-o sa agiungem rasu` Botsenilor…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*