Rapidul ţinteşte trei puncte

Rapid Suceeava - CF Braila

Rapidul ţinteşte a treia victorie consecutivă în faţa propriilor suporteri în meciul pe care îl dispută astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul Areni, în faţa celor de la CF Brăila, în cadrul etapei a XIV-a a ligii secunde.

Bogdan Tudoreanu consideră că întâlnirea de astăzi este cu atât mai importantă cu cât brăilenii luptă la rândul lor pentru un loc de play-off, iar punctele puse la bătaie pot valora dublu la finalul sezonului regulat.

“Sunt trei puncte mari în joc, absolut necesare pentru noi. Trebuie să facem un meci bun pentru că jucăm pe teren propriu şi avem susţinerea publicului. Sper să reuşim să câştigăm cele trei puncte. Sunt cu atât mai importante cu cât Brăila este la trei puncte de noi, iar dacă am câştiga ne-am distanţa la şase puncte şi am fi mai aproape de îndeplinirea obiectivului”, a declarat antrenorul Rapidului.

Şeful băncii tehnice de pe Areni are trei absenţe certe la meciul de astăzi. Sumanariu este suspendat după cartonaşul roşu încasat la Dorohoi, în vreme ce Tiron şi Bâgu sunt în continuare accidentaţi. La rândul său, Marius Matei nu este la capacitate maximă, golgheterul “ceferiştilor” ratând două antrenamente din cauza unei contracturi.

Rapid Suceava (echipa probabilă la meciul de astăzi): Roheţki – D. Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin – Gheorghiciuc, Al. Apostol, Sfrijan, Cerlincă – Marinkovic, Negru. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Brăilenii au venit cu gânduri de revanşă

De partea cealaltă, brăilenii vin pe Areni cu gândul de a-şi lua revanşa pentru înfrângerea din tur. “Mergem la Suceava cu dorinţa de a recupera punctele pierdute pe teren propriu. Sigur, conform rezultatelor obţinute în ultima vreme Rapid Suceava este favorită la victorie, însă vă repet, nu mergem în excursie ci să obţinem puncte”, a declarat Valentin Avrămescu, preşedintele clubului brăilean.

În autocarul cu care “alb-albaştrii” au făcut deplasarea în nordul Moldovei nu au urcat Comănescu şi Agbleta, ambii accidentaţi. În schimb, în lotul brăilean se regăsesc, Necoară şi nigerianul N’Digwe, reveniţi după accidentări, dar şi Petean, revenit după o suspendare.

Rapid – fără înfrângere acasă, Brăila – fără victorie afară

În turul actualului sezon, Rapidul s-a impus la Brăila cu scorul de 2-0, printr-o “dublă” semnată de Marius Matei. De altfel, sucevenii au doar două victorii în nouă confruntări directe disputate contra brăilenilor.

În meciul de astăzi, Rapidul este favorită la victorie, cu o cotă de 1.75 la casele de pariuri. De partea cealaltă, un succes al oaspeţilor pe Areni este cotat cu 4.15, în vreme ce remiza are o cotă de 3.35. De menţionat că, în timp ce rapidiştii sunt invincibili pe Areni în actualul sezon, brăilenii nu au obţinut nicio victorie în cele şase meciuri disputate până acum în deplasare. Au în schimb patru egaluri afară.

Programul etapei a XIV-a:

ACS Berceni – CS Baloteşti
Unirea Slobozia – Săgeata Năvodari
Rapid Suceava – CF Brăila
ACS Bacău – FCM Dorohoi
Academica Piteşti – Farul Constanţa
FC Voluntari – Gloria Buzău

Partida de astăzi dintre Rapid Suceava şi CF Brăila va fi condusă de o brigadă de arbitri formată din centralul bucureştean Andrei Chivulete, asistat de prahovenii Ionel Dumitru şi Ciprian Geambazu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul ţinteşte trei puncte"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*