Rapidul, spre o noua victorie

Rapid Suceava continua cursa pentru o clasare cat mai buna in campionatul Ligii a III-a. Ceferistii intalnesc sambata, in deplasare, nou-promovata Luceafarul Mihai Eminescu, formatie care a pierdut ambele partide din debutul sezonului.

Cele doua formatii s-au intalnit in aceasta vara in cadrul unui joc amical disputat pe stadionul Areni. Rapidul s-a impus atunci cu scorul de 4-3, prin golurile marcate de Negru, Burlacu si Bosancu, ultimul dintre acestia reusind dubla. Antrenorul sucevenilor Bogdan Tudoreanu spera ca jucatorii sai sa isi revina dupa eliminarea din Cupa Romaniei si sa obtina la Bucecea a doua victorie din campionat.

„Sper sa castigam aceasta partida si sa uitam astfel de meciul pierdut miercuri cu Ceahlaul. Cred ca avem sanse mari sa ne intoarcem cu toate punctele, insa depinde si cum va fi arbitrajul. Din cate am observat pana acum, arbitrul delegat la aceasta partida are o afinitate pentru gazde”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Meciul dintre Luceafarul Mihai Eminescu si Rapid Suceava va avea loc sambata, de la ora 17:00, la Bucecea si va fi arbitrat de Nicolae Nacu din Roman. Cu acest arbitru la centru sucevenii au castigat un singur meci, in Cupa Romaniei, cu Rapid Dumesti.

Conducerea clubului sucevean intentiona sa puna la dispozitia suporterilor un microbuz pentru deplasare, insa in conditiile in care nu au existat solicitari in aceasta privinta, initiativa ceferistilor nu s-a mai concretizat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul, spre o noua victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*