Rapidul şi banii de la Sf. Așteaptă

Nervii multi, nemultumiri multe in vestiarul Areniului, inaintea meciului pe care Rapidul il are programat sambata, de la orele 11.00, pe terenul Bacaului.

Toate pleaca de la restantele financiare pe care jucatorii le au de primit de la conducerea clubului. In ciuda seriei de trei victorii din ultimele trei meciuri, “ceferistii” se antreneaza si joaca mai mult de amorul artei de doua luni de zile, perioada in care au primit un singur salariu si acela valorand cat doua alocatii. Intrebat de bani, presedintele Rapidului le raspunde jucatorilor ca Ilie Moromete agentului venit sa incaseze fonciirea: “N-am! N-auziti ca n-am?!

Rapidistii trag insa nadejde ca situatia financiara a clubului de pe Areni se va redresa. Pe hartie, echipa locala de fotbal are alocat in acest an din partea Primariei un buget de 1 milion de lei, buget din care a primit pana acum 300.000 de lei. Restul de 700.000 ar trebui virati in cele trei luni si jumatate ramase din 2015. Teoretic. Practic, vor ajunge toti la Sfantul Asteapta.

Intr-adevar, sunt ceva nemultumiri in vestiar, pentru ca baietii n-au mai luat o prima din luna noiembrie a anului trecut, dar sper sa se rezolve problemele intr-un final, iar lucrurile sa mearga bine in continuare. Chiar daca am inceput campionatul prost, cu o infrangere nemeritata la Braila, am venit aceste trei victorii, ne-am si atins un prim obiectiv, acela de a ne califica in saisprezecimile Cupei Romaniei si cred ca suntem pe un drum bun. Intr-un fel, este normal ca jucatorii sa fie nemultumiti, muncesc la antrenamente, s-au daruit total, au castigat ultimele trei jocuri si asteapta sa fie rasplatiti. Avem promisiuni si speram ca problemele sa se rezolve, iar parcursul nostru sa fie unul care multumeasca publicul, conducatorii si pe toti aceia care au asteptari de la noi”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu. Intrebat despre zvonurile conform carora o parte dintre jucatori au amenintat ca nu se vor prezenta la meciul de la Bacau din cauza restantelor financiare pe care le au de incasat, Bogdan Tudoreanu a raspuns: “Au fost astfel de discutii, dar sper ca totul sa fie ok, iar lucrurile sa intre pe un fagas normal in cel mai scurt timp.

Pentru “ceferisti” urmeaza o noua perioada de foc cu trei meciuri in decurs de o saptamana. Sambata vor juca la Bacau, miercuri, de la ora 16.30, vor intalni pe stadionul Areni, pe FC Brasov, in saisprezecimile Cupei Romaniei, iar peste trei zile, pe 27 septembrie, vor juca din nou pe teren propriu, contra Otelului.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. LA SUCEAVA NU ESTE NIMIC SURPRINZATOR SA NU SE PLATEASCA SALARIILE.SI NEPLATITI DE CEVA TIMP AU AVUT REZULTATE ASTA DOVEDESTE CA SUNT TRUP SI SUFLET ALATURI DE CLUB.DAR ASTA NU TINE LOC DE SALARIU.SPER SA SE REZOLVE TOTUL CAT MAI RAPID PENTRU CA URMEAZA TREI MECIURI DE FOC. HAI RAPIDUL…HAI SUCEAVA

  2. In acest moment,pentru primar,pavelele si bordurile sunt mai importante decat echipa de fotbal a municipiului Suceava,ne meritam soarta…am votat un Pinocchio…dar in curand va veni vremea alegerilor si probabil acela va fi momentul in care „dragul”nostru primar se va gandi sa dea banii echipei…e rusinos…multa lume se intreaba de ce Suceava nu are rezultate…uitati de ce…sa mai votati asa (prima)r(te)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *