Şi-au prezentat achiziţiile

Rapid Suceava si-a prezentat astazi, intr-o conferinta de presa ce a avut loc la restaurantul Vivendi, achizitiile de jucatori si obiectivele pentru sezonul 2014/2015.

Gruparea suceveana a fost deosebit de activa pe piata de transferuri, reusind sa faca achizitii pe toate posturile. Opt jucatori noi au semnat in aceasta vara cu gruparea de pe Areni: portarul Andrei Rohetki (FCM Dorohoi), fundasul Florin Plecanciuc (Metalul Resita), mijlocasii Alexandru Apostol (Concordia Chiajna), Florin Burcea (Dinamo II), Dragos Sfrijan (Dunarea Galati), Adrian Gheorghiuc (Sporting) si atacantii Sascha Marinkovic (FC Voluntari) si Marius Matei (Dunarea Galati).

Bogdan Tudoreanu spera ca jucatori adusi pe Areni sa ajute echipa suceveana sa-si indeplineasca obiective pentru sezonul 2014/2015, accederea in play-off in campionatul Ligii a II-a si calificarea in saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei. “A fost o perioada buna de transferuri pentru noi. Am adus jucatori de valoare, cu experienta, de la care ma astept sa ne ajute sa ne indeplinim obiectivele. Nivelul nostru ca si echipa a crescut mult fata de sezonul trecut, dar acest lucru trebuie sa se vada pe teren in rezultate”, a declarat seful bancii de pe Areni.

Revenit intre buturile echipe locale dupa o pauza de patru ani si jumatate, portarul Andrei Rohetki vede in linistea financiara cheia succesului in viitorul sezon. “Am revenit acasa cu gandul sa ajut aceasta echipa si ma bucur ca dispunem de un lot competitiv. Important este acum sa avem liniste financiara, sa ne putem gandi doar la jocuri. Asa ne putem indeplini obiectivele”, a declarat Roiu.

La randul sau, fundasul Florin Plecanciuc spune ca a fost convins sa revina pe Areni de seriozitatea afisata in acest moment de conducatorii Rapidului. “Nu ma intorceam la Suceava, daca nu vedeam seriozitate din partea conducerii si a patronilor. Sper intr-un parcurs cat mai bun in noul sezon. S-a format o echipa buna aici, combinata din tineri si jucatori cu experienta”, a spus Plecanciuc.

Presedinte-executiv Dumitru Moldovan considera ca echipa locala de fotbal a reusit in aceasta vara cea mai buna campanie de achizitii de la Cetatea incoace. “Am adus jucatori buni, liberi de contract. Cred ca am reusit cea mai buna campanie de achizitii de la Cetatea incoace, doar ca atunci au venit multi jucatori de la o singura formatie (n.r. CS Otopeni), s-au format bisericute in cadrul lotului, iar acest lucru a daunat foarte mult echipei”, a precizat presedintele Rapidului.

Oficialul de pe Areni e convins ca, pana la finalul acestei saptamani, se va concretiza si transferul mijlocasului basarabean Valeriu Tiron (21 ani), ultimul jucator de pe lista de achizitii a Rapidului. “Jucatorul este de acord sa vina la noi, impresarul la fel. Ramane sa vedem daca vine definitiv sau sub forma de imprumut. Tiron este sub contract cu FC Botosani. Are de luat niste bani de acolo. Daca ii primeste pe toti, va veni definitiv, daca nu va veni sub forma de imprumut la noi. Sper ca zilele viitoare va ajunge la Suceava”, a mentionat Moldovan.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

3 Comentarii

  1. zici ca I-a prezentat la o nunta. frumos decorul n-am ce zice. nu era mai frumos sa-I prezinte pe stadion? dar cred ca-s mai obisnuiti cu restaurantele decat cu gazonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *