Rapidul şi-a adus al treilea portar

Rapidul intra in linie dreapta cu pregatirile pentru partea secunda a Ligii a II-a ce va debuta peste patru saptamani. “Ceferistii” au programat sambata, cu incepere de la ora 12.00, la Piatra Neamt, un meci de verificare in compania gazdelor de la Ceahlaul. Cu aceasta ocazie, in tricoul rapidistilor va debuta Jan Turita (foto), portar caruia, in intersezon, i-a fost reziliat contractul cu Bucovina Pojorata. In schimb, la testul de sub Pietricica vor lipsi Niga, Tautianu, Aeroaiei, Botezatu si Negru, toti cinci fiind accidentati.

Urmeaza doua teste, cel de sambata de la Piatra Neamt si cel de marti, cu Pojorata, in care ma voi edifica asupra jucatorilor care sunt in probe la noi. Marti vom trage linie si vom vedea cine ramane la echipa”, a declarat antrenorul principal al echipei Rapid CFR Suceava, Costel Ilie.

Trei meciuri de verificare au disputat “ceferistii” de la startul pregatirilor de iarna. Au invins de doua ori juniorii republicani de la LPS, 6-0 si 9-2, si au remizat, 0-0, cu Dacia Unirea Braila. Pe langa amicalul de maine cu Ceahlaul, pana la reluarea campionatului, Rapidul mai programate meciuri de verificare cu Bucovina Pojorata (9 si 19 februarie) si SC Bacau (16 februarie).

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

6 Comentarii

    1. De unde stii tu ca-s toti muraturi?Ii cunosti fiecaruia voloarea ca sportiv sau doar vorbesti ca orice fan care nu e pe teren si,deh,e mai simplu sa-ti dai cu parerea.

  1. Cu jucatorii astia (trompete) pe care i-a adus numai bine ne vom bate pentru evitarea retrogradarii ! La mijloc sunt morti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *