Rapidul se prezintă la Baloteşti

Rapidul se va prezenta la meciul de la Balotesti. Nu mai exista nicio indoiala. Dupa ce joi “ceferistii” s-au lamentat ca nu au resurse financiare pentru a face deplasarea, conducerea clubului a rezolvat problema peste noapte, iar vineri la amiaza echipa suceveana s-a imbarcat in autocar cu destinatia Ilfov.

Costel Ilie se bazeaza pe caracterul elevilor sai in tentativa de a obtine la Balotesti primele puncte din acest an. “Eu ma bazez pe caracterul jucatorilor, pe dorinta lor de a schimba din imaginea lasata la ultimul meci. Sper sa ne intoarcem de la Balotesti cu macar un punct, chiar daca gazdele sunt avantajate de teren, unul mic si denivelat, asemanator celui de la Pojorata. Cine se va adapta mai repede, va avea castig de cauza. Apoi, trebuie sa tinem cont ca gazdele au o echipa omogena, agresiva, cu cativa jucatori cu experienta. Trebuie sa fim pregatiti sa le oferim o replica pe masura”, a declarat Costel Ilie. Tehnicianul rapidistilor nu va putea conta impotriva Balotestiului pe serviciile lui Edy Sandu, acesta urmand, cel mai probabil, sa fie inlocuit in formula de start de Mircea Negru. “Sunt nevoit sa fac cateva schimbari pentru ca Edy Sandu acuza unele probleme medicale la nivelul genunchiului. Din acest motiv l-am si schimbat la pauza meciului cu ACS Berceni. Este posibil ca, in formula de start, sa apara Mircea Negru, care s-a antrenat bine si poate aduce echipei un plus de maturitate si de experienta”, a precizat Costel Ilie.

Rapid Suceava (echipa probabila de maine): Hantascu – Balan, Dudea, D. Ciobanu, Semeghin– Sfrijan, Apostol– Golofca, Aeroaiei, Negru – Tudorache.

CS Balotesti va aborda meciul de maine cu un nou antrenor. Este vorba de Cornel Nica, care l-a inlocuit in functie pe Marius Oprea, concediat la mijlocul acestei saptamani dupa ce a refuzat sa semneze un nou contract cu ilfovenii.

Statistica este de partea echipei sucevene, in trei intalniri directe cu CS Balotesti, “ceferistii” castigand de fiecare data. In turul acestui sezon, pe Areni, a fost 3-2, Rapid punctand atunci prin Sava, Aeroaiei, plus un autogol.

Gruparea ilfoveana este insa acum favorita la casele de pariuri, cu o cota de 2.20 la victorie. De partea cealalta, un succes al echipei sucevene in meciul de la Balotesti e cotat cu 2.90, in vreme ce remiza are o cota cea mai mare: 3.20.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Rapidul se prezintă la Baloteşti"

  1. Daa, pai edi sandu ala ce a aratat la Suceava…? Cum se rateaza din 6 metri singur cu portarul? Are dureri la genunchi? Probabil de prin versus i se trage, sau de la botezul lui anghelus. Niste figuranti de care rad fostele glorii ale fotbalului sucevean!!!!!! Nu stiu cum va mai suporta Areniul???!!!!!!!!!!!!!!!

  2. De Velescu ce se stie?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*