Rapid-ul schimbă macazul!

Contrar ultimelor pronosticuri ale microbiştilor suceveni, Rapid CFR este echipa care va ataca promovarea în următoarea ediţie a Ligii a III-a. Întăriţi cu un nou finanţator, rămas momentan anonim, “ceferiştii” sunt aproape de a-i readuce la echipă pe jucătorii care în primăvară au tras la promovarea Sporting-ului. Claudiu Sevaciuc urmează să fie mâna dreaptă a lui Tudoreanu în noul mandat al acestuia la cârma Rapid-ului.

Odată cu revenirea lui Bogdan Tudoreanu la Rapid Suceava, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată pentru formaţia “ceferistă”. Echipa suceveană va efectua, în premieră de la înfiinţare, un stagiu de pregătire centralizată. În plus, unii dintre cei mai buni foşti jucători ai Rapidul-ui se află în tratative avansate cu gruparea din Areni. Este vorba despre Sevaciuc, Negru, Şuleru, Romaniuc, Pantea, Oniu, Apetri, Florin Plămadă şi Vlad Stănescu. Primul dintre aceştia urmează să îl ajute pe Bogdan Tudoreanu şi pe banca tehnică, din postura de antrenor secund. “Ceferiştii” se vor baza în noua ediţie de campionat şi pe Hrimiuc, Breniuc, Spătar, Ciurlă, Ghiviziu, Ionuţ Plămadă şi Golofca, jucători care în primavară au evoluat sub comanda lui Ioan Radu.

O decizie finală în ceea ce priveşte obiectivul echipei de Liga a III-a, Rapid Suceava, urmează să fie luată miercuri dimineaţă, în cadrul unei întâlniri între finanţatorii echipei şi noul staff tehnic.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapid-ul schimbă macazul!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*