Rapidul s-a mutat pe Areni

Rapid Suceava are incepand de un nou stabiliment. Ramasa singura reprezentanta a orasului in primele trei esaloane ale fotbalului romanesc, odata cu desfiintarea divizionarei secunde Cetatea, gruparea “ceferista” a primit acceptul Primariei Suceava de a folosi gratuit Stadionul “Areni”.

Aflata in plina perioada de pregatire a sezonului de primavara, Rapid a disputat pana acum sase meciuri amicale, inregistrand patru victorii si doua infrangeri: 1-0 cu Cetatea, 5-0, 3-0 si 4-0 cu Danalis Zvoristea, respectiv 1-4 cu Politehnica II Iasi si 0-3 cu FC Botosani.

Pana la startul meciurilor oficiale, “ceferistii” vor mai juca alte doua partide de verificare in compania echipelor FC Botosani (17 februarie) si Politehnica II Iasi (19 februarie).

In runda inaugurala a returului Ligii a III-a, programata pe 26 februarie, trupa pregatita de Ovidiu Ciobanu se va deplasa pe terenul celor de la CSM Focsani, o saptamana mai tarziu urmand sa evolueze in compania Ceahlaului II, in prima aparitie din 2010 in fata propriilor suporteri.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *