Rapidul s-a mutat pe Areni

Rapid Suceava are incepand de un nou stabiliment. Ramasa singura reprezentanta a orasului in primele trei esaloane ale fotbalului romanesc, odata cu desfiintarea divizionarei secunde Cetatea, gruparea “ceferista” a primit acceptul Primariei Suceava de a folosi gratuit Stadionul “Areni”.

Aflata in plina perioada de pregatire a sezonului de primavara, Rapid a disputat pana acum sase meciuri amicale, inregistrand patru victorii si doua infrangeri: 1-0 cu Cetatea, 5-0, 3-0 si 4-0 cu Danalis Zvoristea, respectiv 1-4 cu Politehnica II Iasi si 0-3 cu FC Botosani.

Pana la startul meciurilor oficiale, “ceferistii” vor mai juca alte doua partide de verificare in compania echipelor FC Botosani (17 februarie) si Politehnica II Iasi (19 februarie).

In runda inaugurala a returului Ligii a III-a, programata pe 26 februarie, trupa pregatita de Ovidiu Ciobanu se va deplasa pe terenul celor de la CSM Focsani, o saptamana mai tarziu urmand sa evolueze in compania Ceahlaului II, in prima aparitie din 2010 in fata propriilor suporteri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul s-a mutat pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*