Rapidul revine pe Areni

La 10 zile după ce au eliminat FC Botoşani din Cupa României, ceferiştii de la Rapid Suceava revin pe stadionul Areni. Echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu primeşte vineri vizita formaţiei CS Bacău, într-un meci contând pentru etapa a II-a.

Rapidul a pierdut în prima etapă cu Politehnica Galaţi, iar jocul cu Bacăul reprezintă un bun prilej pentru a strânge primele 3 puncte. De cealaltă parte, adversarii de vineri ai ceferiştilor au avut un start de sezon perfect, reuşind să câştige fără probleme meciul cu CSM Focşani, scor 2-0.

Pentru întâlnirea cu SC Bacău, antrenorul Bogdan Tudoreanu nu va putea conta pe doi jucători. Este vorba despre Sîrbu – accidentat şi Tomescu. Ultimul a fost legitimat la Rapid însă nu are viza FRF, acest aspect urmând să fie pus la punct duminică. În schimb, cu ocazia partidei de vineri este aşteptata revenirea lui Florin Plămadă în tricoul “alb-vişiniu”.

Meciul dintre Rapid Suceava şi CS Bacău va avea loc vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Areni şi va fi arbitrat de Daniel Ciobănică din Bistriţa.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul revine pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*