Rapidul revine pe Areni

După o pauză de trei săptămâni, divizionara a treia Rapid Suceava revine pe stadionul Areni. Echipa pregătită de Ioan Radu primeşte, vineri, vizita formaţiei CSM Paşcani, într-un meci care contează pentru etapa a 21-a.

Oaspeţii sunt favoriţi în partida de la Suceava prin prisma locului IV pe care îl ocupă în momentul de faţă. De cealaltă parte, Rapidul traversează o perioada grea, fiind învinsă în ultimele două etape, în care au jucat în deplasare. În plus, antrenorul Ioan Radu se confruntă cu probleme destul de mari de lot. Pe lângă vechii accidentaţi Leuciuc şi Viţel, tehnicianul sucevean a mai pierdut doi jucători în ultimele două zile. Breniuc şi Spătar s-au accidentat la antrenamentele de marţi, respectiv miercuri. Primul nu are nicio şansă să joace cu CSM Paşcani, iar Ioan Radu speră ca măcar Spătar să fie recuperat pentru această partidă.

“Va fi greu, dar vom face tot posibililul să câştigăm. Adversarii de vineri ocupă locul IV în clasament, iar asta spune totul despre forţa echipei din Paşcani”, a declarat Ioan Radu.

Întâlnirea dintre Rapid Suceava şi CSM Paşcani este programată vineri, de la ora 17:00, pe stadionul Areni, şi va fi condusă de Mihai Gică din Focşani.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul revine pe Areni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*