Rapidul nu se bagă peste Pojorâta

Preşedintele executiv al clubului Rapid CFR Suceava, Dumitru Moldovan, a anuntat ca nu este interesat de niciun jucator al nou-promovatei in esalonul secund Bucovina Pojorata. Seful gruparii din „Areni” si-a motivat decizia prin faptul ca vrea sa ramana prieten cu omologii de sub Giumalau.

„Nu putem sa ii deranjam pe cei de la Pojorata din moment ce si ei sunt in Liga a 2-a. Ar fi incorect sa le luam jucatori. Am fost sunati din Bistrita, daca nu ne dorim anumiti jucatori de-ai lor care sunt la Pojorata, dar le-am spus ca nu ii vrem pentru ca suntem din acelasi judet si vrem sa ramanem prieteni. Sunt jucatorii Pojoratei, cu ei au promovat si este normal sa ramana acolo. Un alt exemplu ar fi jucatorul Bruma, pe care, acum doi ani de zile, Bistrita voia sa-l vanda cu 200.000 de euro, iar acum ar fi disponibil”, a marturisit Dumitru Moldovan.

După ce tratativele pentru readucerea lui Andrei Roheţki pe stadionul „Areni” au eşuat, Rapid Suceava s-a reorientat către Vlad Hânţescu. Portarul în vârstă de 21 de ani este legitimat la Academia “Gheorghe Hagi”, dar în sezonul trecut a fost împrumutat la campioana seriei întâi din Liga a 2-a, FC Voluntari.

Pascal si Hantescu
Andrei Pascal si Vlad Hantescu

„Rohetki este putin probabil sa se intoarca din Anglia, mai ales ca am inteles ca a plecat si sotia sa acolo. Luni am vorbit cu cei de la Academica Hagi, cu domnul Iascu si cu jucatorul Hantescu si ne-am inteles sa vina la Suceava. I-am avea pe Pascal si Hantescu in poarta si ne mai gandim la un junior, dar ultimul cuvant il va avea antrenorul”, a spus Dumitru Moldovan.

“Ceferistii” incearca sa se intareasca si in compartimentul ofensiv, iar in acest sens au purtat discutii cu patru atacanti, printre care si radauteanul Armand Svichi, jucator legitimat la FC Botosani.

Armand Svichi
Armand Svichi

“Svichi este un copil talentat, am vorbit cu Cornel Sfaiter si cu unchiul jucatorului, Daniel Stoica. Din pacate, el a plecat la Tel Aviv, este in discutii cu un club din Israel, iar daca nu se inteleg este posibil sa vina la noi. Nu as vrea sa dezvolt prea mult aceasta idee pana nu este ceva sigur. El este un copil foarte talentat, joaca de la mijloc in sus cam pe toate posturile, dar noi ne dorim totusi un atacant pur-sange, cum a fost Matei, astfel incat, atunci cand mingea este in careul advers sa fie pericol. Noi avem benzi foarte bune, Semeghin si Balan vin cu multe centrari, dar in play-off n-am prea dat goluri cu capul”, a mai spus presedintele executiv al Rapidului.

 

 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Sper ca ambele echipe sa faca o figura frumoasa in noul sezon. Felicitari Bucovinei Pojorata pentru promovare si succes in noul sezon de Liga a 2-a.
    Trebuie intarite compartimentele offensive si mijlocul, de preferat cu jucatori tineri care sa creasca. Pana vom trece la o finantare puternica si vom beneficia de mai multa sustinere din partea oamenilor cu bani din Suceava, trebuie sa facem ceva sa avem un lot omegen.
    Sper ca noile proiecte, de stadion si re-denumire a echipei, sa prinda contur si sa fie un nou inceput pentru fotbalul Sucevean.
    FORZA B U C O V I N A !!! NU LASATI SPORTUL SA MOARA LA SUCEAVA !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *