Rapidul merge mai departe

Rapid Suceava s-a calificat în turul 5 al Cupei României. Ceferiştii s-au impus marţi, cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la Foresta Mălini, la finalul unui meci tensionat.

Gruparea “ceferistă” a tras primul semnal de alarmă la poarta gazdelor în minutul 15, când portarul Plăcintă a respins un şut trimis de Ionuţ Plămadă. În minutul 20, Prisacă a văzut al doilea galben după un conflict cu Velescu şi a fost eliminat din teren. În ciuda inferiorităţii numerice, trupa antrenată de Eduard Lichenstein a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 36. Pascal a faultat în careu, dar Aileni a nimerit bara de la 11 metri. În secvenţele de final ale primei reprize, Foresta a rămas în opt jucători de câmp, după ce Raţă a vazut al doilea galben. La startul reprizei secunde, Bălan a văzut direct cartonaşul rosu pentru injurii.

“Alb-vişiniii” au deschis scorul în minutul 53, când Negru a reluat în plasă o minge centrată de Bosancu. Peste patru minute, Foresta a suferit cea de-a treia eliminare, Pânzariu văzând rosu după o intrare asupra lui Pascal. Oaspeţii s-au instalat în ofensivă, iar Căinari a trecut pe lăngă gol cu un sfert de oră înainte de final, şutul acestuia nimerind tranversala. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu a scăpat definitiv de emoţiile calificării în minutul 82. Căinari a executat o lovitură de colţ, Arotăriţei a recentrat, iar Negru şi-a trecut în cont dubla stabilind şi scorul final la 2-0.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Rapidul merge mai departe"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*